Introduktion
Om "La Ferrage"
Køkkenet
Vores baggrund
Ugeprogram
Kogebøgerne
Opskrifter
Betingelser
Overnatning
Find vej
Kontakt os

Klik her for flere opskrifter

Soupe de potiron

Med en god enkel suppe samles duften af Provence. Lav den på græskar fra haven, serveret med et strejf af den bedste olivenolie, lidt frisk basilikum, evt. med små stykker af ansjos, skinke, ristet panchetta og de uundværlige brødcroutons.

30 g smør
1 hakket salatløg
ca. 600 g græskar, skrællet og skåret i små tern
2 dl hvidvin
1 l hønsebouillon
3 dl mælk
salt og peber

  1. Smelt smørret i en gryde og lad det hakkede løg simre i 10 min. ved svag varme, må ikke tage farve
  2. Tilsæt græskartern og kog ind med vinen.
  3. Tilsæt bouillon og kog til græskarret er mørt. 20-30 min.
  4. Blend suppen og tilsæt mælk, smag til med salt og peber