Baggrund
Vores baggrund for at kunne tilbyde disse køkkenkurser stammer dels fra driften af
restaurant Gammel Aabyhøj, dels fra et mangeårigt arbejde med vin og gastronomi på
mange fronter, og forfatterskab af flere bøger, bl.a. "Vores køkken i Provence" og "Vores køkken i Provence II", to selvstændige bøger, der supplerer hinanden.
Restaurant Gammel Aabyhøj var medlem af "Relais & Châteaux", som Relais Gourmand og "Tradition
et Qualité" en klub af verdens bedste restauranter, et medlemskab der i Frankrig for begges vedkommende
kræver mindst 2 Michelin stjerner, og i de 9-10 år vi drev restauranten, fik vi udelukkende
topkarakterer i pressen.
Da vi solgte "Gammel Aabyhøj" i 1989 flyttede vi til Sydfrankrig, hvor
vi siden har boet. Interessen for gode råvarer og mad fylder meget i vores hverdag.
Kærligheden til gastronomi er vokset i køkkenskoleårene. Maden er nok blevet mere
middelhavsorienteret, med vægt på fransk og italiensk køkken.
Arne Fusager er grundlægger af Euro Toques i Danmark, en EU-organisation af kokke, der
kæmper for bedre råvarer, og han har flere gange været dommer i Bocuse d'Or, verdens fineste kokkekonkurrence.
Endvidere har vi været konsulenter for og medejere af Bichel Vine i Lystrup.
|