Kogebøgerne
I efteråret 2003 udkom "Vores køkken i Provence II", en selvstændig bog, men også et supplement
til den første. Som i vores første kogebog, er de mange flotte fotos taget af Poul Ib Henriksen.
Vores køkken i Provence II indeholder opskrifter på:
- Supper
- Frokost i det grønne
- Forretter med grønt
- Forretter med fisk og skaldyr
- Hovedretter med fisk og skaldyr
- Hovedretter med kød
- Desserter
Begge kogebøger er desværre udsolgt fra forlaget, søg evt. antikvarisk eller sørg for at de går i arv.
Vores køkken i Provence - II
ISBN: 87-567-6883-4
Forfattere: Arne Fusager, Birthe Sandager
Sider: 224
Udgivelsesår: 2003
Udgivet i samarbejde med Politikens Forlag
Format: 24x30 cm
Den første kogebog:
Vores køkken i Provence
ISBN: 87-583-0913-6
Forfattere: Arne Fusager, Birthe Sandager
Sider: 200
Udgivelsesår: 1996
Udgivet i samarbejde med Forlaget Centrum
Format: 24x30 cm
|