Introduktion
Om "La Ferrage"
Tourettes-sur-Loup
Køkkenet
Vores baggrund
Ugeprogram
Kogebøgerne
Opskrifter
Breve fra Provence
Betingelser
Overnatning
Find vej
Job
Kontakt os

Tourrettes-sur-Loup

Udsigt

Tourrettes-sur-Loup er en af Cote d'Azurs smukkeste og mest velbevarede middelalderbyer. Den nærmest hænger på klipperne, hvor husene danner en bymur og dermed forsvarsværk.

Byen ligger ca. 14 km fra kysten, 5-6 km fra Vence, og til Nice lufthavn er der kun 22 km. Tourrettes er tæt på alt, ikke mindst naturen, med vilde slugter og brusende vandfald, dejlige vandrestier, hvor man kan møde hyrder med flokke af får og geder, der nipper af den vilde timian.

Landsbyen er utrolig ægte og charmerende med sin lille kirke bygget på romerske fundamenter, sine små snoede gader med pittoreske velbevarede huse, værnet om gennem generationer og favoriseret af det milde klima.

Gaderne i Tourrettes

Mange kunsthåndværkere har til huse i byen og et herligt liv udfolder sig omkring byens torv med små restauranter og caféer. Der sludres hos slagteren, bageren og købmanden eller på det lille ugentlige marked, og når vintersolen lokker de gamle koner frem på bænkene langs kirkemuren, fordriver mændene tiden på boulebanen.

Hører man til de mere sportslige findes der tennisbaner og rideklub. Golfbaner og skiterræn nåes indenfor henholdsvis en halv og halvanden times kørsel.

 
 
 
Instagram Følg os på Instagram