Introduktion
Om "La Ferrage"
Tourettes-sur-Loup
Køkkenet
Vores baggrund
Ugeprogram
Kogebøgerne
Opskrifter
Breve fra Provence
Betingelser
Overnatning
Find vej
Job
Kontakt os

Om "La Ferrage"

Køkkenhaven

Den smukke ejendom "La Ferrage" i Tourrettes-sur-Loup ligger i 500 meters højde med udsigt over Middelhavet, Les Baous (bjergene bag Vence), den italienske grænse i det fjerne øst, Cap d'Antibes i syd og Esterel bjergene mod vest og ikke mindst kikket ned i Tourrettes, den lille landsby, der ligger som et postkort lige neden for ejendommen.

"La Ferrage", et sted hvor man i gamle dage skoede æsler, er en ejendom med 3 hektar have med 265 oliventræer og ligeså mange cypresser, kildevandsbassiner med guldfisk, adgang til bjergene og masser af muligheder for at slikke sol eller læse en god bog i skyggen af et oliventræ.

Terrassen

På ejendommen findes der 2 huse, der er bygget i årene 1963-65 af en af områdets kendeste arkitekter, André Svetchine, som bl.a. har bygget for Dior og Brigitte Bardot, han var også arkitekt på Fernand Leger muséet og La Colombe d'Or. Huset er bygget i en stil som kendetegner de større huse, som findes i områderne bag Grasse og Draguignan med rustikke loftsbjælker, lyse stenmure og store franske døre med skodder, der åbnes ud til terrassen til alle sider. Husene er restaurerede og undervisning og spisning foregår i tophuset, der danner rammen om vores hjem!
Vi har tilført det smukke hovedhus et fantastisk køkken på ca. 50 m2 med åbent ildsted, stort landkomfur Molteni, spisekrog og direkte adgang til terrasse med barbecue.

 
 
 

Instagram Følg os på Instagram