Introduktion
Om "La Ferrage"
Tourettes-sur-Loup
Køkkenet
Vores baggrund
Ugeprogram
Kogebøgerne
Opskrifter
Breve fra Provence
Betingelser
Overnatning
Find vej
Job
Kontakt os

Breve fra Provence

Her er nogle breve fra vores køkkenskole i Provence med små historier og opskrifter til anledningen.

Se vores julebrev 2023, hvor du også finder opskrift på andebryst med hindbærsauce og rosmarinæbler.

Se vores julebrev 2022, hvor du også finder opskrift på citronkagen fra "Vores køkken i Provence".

Se vores julebrev 2021, hvor du også finder en lidt anderledes opskrift på en dejlig juleand og tilbehør.

Se vores sommerbrev 2021, hvor I finder en skøn opskrift på kartoffelsalat.

Se vores julebrev 2020, hvor du også finder en dejlig opskrift på andesalat og lidt om vores vinvalg.

Se vores påskebrev 2020, hvor du finder en opskrift på aspargestærte med kylling.

Se vores julebrev 2019, hvor du også finder en dejlig opskrift på andeparmentier og lidt vinsnak.

Se vores julebrev 2018 med tanker om året der gik, jul og traditioner samt en opskrift på sneæg med vinforslag.

Se vores julebrev 2017 med historier fra køkkenskolen og en skøn opskrift på grisebasse, opskrifterne kan bruges hver for sig, f.eks vintergarnituren og orangesaucen.

Se vores julebrev 2016 med en historie om en god Chablis og opskrift på tilbehør der passer godt til f.eks. røget laks: Syrnet fløde og Salat med kartofler og agurk.

Vores forårsbrev fra 2016 med opskrift på ølmarineret laks.
En hilsen fra køkkenskolen til det nordiske køkken, som der tales om overalt i Tourrettes sur Loup.
Nordisk gastronomi har sat Danmark på landkortet, nu er København ikke længere hovedstaden i Holland, men hvad med Jylland?

Vores julebrev fra 2015 med historien om hvordan Château Fortia kom til Danmark og en opskrift på Juleand med orangesauce og fransk rødkål .


 
 
 

Instagram Følg os på Instagram