Introduktion
Om "La Ferrage"
Køkkenet
Vores baggrund
Ugeprogram
Kogebøgerne
Opskrifter
Breve fra Provence
Betingelser
Overnatning
Find vej
Job
Kontakt os

Breve fra Provence

Her er nogle breve fra vores køkkenskole i Provence med små historier og opskrifter til anledningen.

Se vores julebrev 2016 med en historie om en god Chablis og opskrift på tilbehør der passer godt til f.eks. røget laks: Syrnet fløde og Salat med kartofler og agurk.

Vores forårsbrev fra 2016 med opskrift på Ølmarineret laks.
En hilsen fra køkkenskolen til det nordiske køkken, som der tales om overalt i Tourrettes sur Loup.
Nordisk gastronomi har sat Danmark på landkortet, nu er København ikke længere hovedstaden i Holland, men hvad med Jylland?

Vores julebrev fra 2015 med historien om hvordan Château Fortia kom til Danmark og en opskrift på Juleand med orangesauce og fransk rødkål .