Introduktion
Om "La Ferrage"
Tourettes-sur-Loup
Køkkenet
Vores baggrund
Ugeprogram
Kogebøgerne
Opskrifter
Breve fra Provence
Betingelser
Overnatning
Find vej
Job
Kontakt os

Køkkenskole i Provence

Udsigt

Kære mad og vinvenner

I ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Vi mindes de go´e gamle dage, da vi måtte være sammen.

Se vores julebrev 2020, hvor I finder en dejlig opskrift på andesalat og lidt om vores vinvalg.

Vi håber afhængig af restrikstrioner at kunne starte op i vores køkkenskole ved påsketid og fortsætte i de lige uger fra uge 16 og frem mod sommeren.

Send os en mail og lad os i fællesskab forsøge at holde køkkenskole, når vi må. Vores ferielejligheder kan selvfølgelig bookes hele året.

Vi fortsætter med at passe på hinanden, holde afstand, spritte hænder m.m. vi vil gøre alt ,hvad vi kan for atter at være sammen omkring bordet.

Lad os ringe julen ind og synge hver for sig.
Glade jul  Joyeux Nöel  Stille Nacht  Silent night

De kærligste hilsener og Bisous

Arne, Ferdinand og Birthe

Om Køkkenskolen:

Efter 10 års søgen lykkedes det os at finde de optimale rammer for vores køkkenskole i Provence. Vi har overtaget den smukke ejendom "La Ferrage" i Tourrettes-sur-Loup beliggende i 500 meters højde med udsigt over Middelhavet, Les Baous (bjergene bag Vence), den italienske grænse i det fjerne øst, Cap d'Antibes i syd og Esterel bjergene mod vest og ikke mindst kikket ned i Tourrettes, den lille landsby der ligger som et postkort lige neden for ejendommen.

Året rundt arrangeres der ugeforløb, med ankomst lørdag og afrejse den efterfølgende lørdag, læs mere ved at klikke på ugeprogram.

Individuelle løsninger for tema, udflugter og overnatninger kan let arrangeres. Deltagerantal ca. 4-12 personer, mulighed for samlede grupper op til ca. 14. Mindre business-seminarer kan afholdes.

Læs også mere om vores kogebøger.

 
 
 

Instagram Følg os på Instagram