Introduktion
Om "La Ferrage"
Tourettes-sur-Loup
Køkkenet
Vores baggrund
Ugeprogram
Kogebøgerne
Opskrifter
Breve fra Provence
Betingelser
Overnatning
Find vej
Job
Kontakt os

Køkkenskole i Provence

Udsigt

Kære mad og vinvenner

I ønskes en rigtig god påske.
Vi håber først og fremmest, at i alle har det godt og er raske. Det er svært ikke at kunne være sammen til de traditionelle påskearrangementer, heldigvis lykkes meget via brug af moderne kommunikation.

Reglerne i Danmark føles måske strenge, men er ingenting i forhold til Frankrig, hvor vi nærmest er totalt isolerede, passérsedler for at gå udenfor huset, store bøder, sågar trusler om 6 mdr.s´fængsel, hvis der udvises for meget slinger i valsen.

I år er vi heldigvis 3, der kan fejre påske sammen. Vi forsøger at holder humøret oppe med vedholdende at lave god mad, nyde et godt glas vin m.m. og glædes ved synet af solen, der står op over middelhavet.

De kærligste hilsener og Bisous

Arne, Ferdinand og Birthe

Se vores påskehilsen, hvor du finder en opskrift på aspargestærte med kylling.

Om Køkkenskolen:

Efter 10 års søgen lykkedes det os at finde de optimale rammer for vores køkkenskole i Provence. Vi har overtaget den smukke ejendom "La Ferrage" i Tourrettes-sur-Loup beliggende i 500 meters højde med udsigt over Middelhavet, Les Baous (bjergene bag Vence), den italienske grænse i det fjerne øst, Cap d'Antibes i syd og Esterel bjergene mod vest og ikke mindst kikket ned i Tourrettes, den lille landsby der ligger som et postkort lige neden for ejendommen.

Året rundt arrangeres der ugeforløb, med ankomst lørdag og afrejse den efterfølgende lørdag, læs mere ved at klikke på ugeprogram.

Individuelle løsninger for tema, udflugter og overnatninger kan let arrangeres. Deltagerantal ca. 4-12 personer, mulighed for samlede grupper op til ca. 14. Mindre business-seminarer kan afholdes.

Læs også mere om vores kogebøger.

 
 
 

Instagram Følg os på Instagram