Introduktion
Om "La Ferrage"
Køkkenet
Vores baggrund
Ugeprogram
Kogebøgerne
Opskrifter
Breve fra Provence
Betingelser
Overnatning
Find vej
Job
Kontakt os

Køkkenskole i Provence

Udsigt

Se vores julebrev 2017 med historier fra køkkenskolen og en skøn opskrift på grisebasse, opskrifterne kan bruges hver for sig, f.eks vintergarnituren og orangesaucen.
I Tourrettes sur Loup og på Djursland hygger vi os med både fransk og dansk julemad. Ikke en masse retter på engang, men lidt nyt hver dag, så vi bruger hele december til at komme igennem orgiet af julemad.
Men juleaften skal vi have klassisk dansk juleand.

Mange varme julehilsener

Arne, Ferdinand d.3 og Birthe

Om Køkkenskolen:

Efter 10 års søgen lykkedes det os at finde de optimale rammer for vores køkkenskole i Provence. Vi har overtaget den smukke ejendom "La Ferrage" i Tourrettes-sur-Loup beliggende i 500 meters højde med udsigt over Middelhavet, Les Baous (bjergene bag Vence), den italienske grænse i det fjerne øst, Cap d'Antibes i syd og Esterel bjergene mod vest og ikke mindst kikket ned i Tourrettes, den lille landsby der ligger som et postkort lige neden for ejendommen.

Året rundt arrangeres der ugeforløb, med ankomst lørdag og afrejse den efterfølgende lørdag, læs mere ved at klikke på ugeprogram.

Individuelle løsninger for tema, udflugter og overnatninger kan let arrangeres. Deltagerantal ca. 4-12 personer, mulighed for samlede grupper op til ca. 14. Mindre business-seminarer kan afholdes.

Læs også mere om vores kogebøger.