Introduktion
Om "La Ferrage"
Tourettes-sur-Loup
Køkkenet
Vores baggrund
Ugeprogram
Kogebøgerne
Opskrifter
Breve fra Provence
Betingelser
Overnatning
Find vej
Job
Kontakt os

Køkkenskole i Provence

Udsigt

Kære mad og vinvenner

Vi ønsker en rigtig god sommer og og glæder os til med vaccinationer, coronapas og nyklippede at kunne rejse igen og hygge os i venners lag uden at skulle for tidligt i seng.
Vi ser frem til at genåbne køkkenskolen i uge 34, lidt tidligere end normalt for efterårssæsonen, og fortsætter i de lige uger frem til og med ca. uge 44, afhængig af efterspørgsel.

Vores ferielejligheder kan bookes hele sommeren og året rundt.
Kontakt os direkte på telefon eller e-mail.

Se vores hilsen fra køkkenskolen, hvor I finder en skøn opskrift på kartoffelsalat.

Vi fortsætter med at passe på hinanden, holde afstand, spritte hænder m.m. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for atter at være sammen omkring bordet, nyde det milde klima I Provence, de dejlige råvarer og den kølige rosé

De kærligste hilsener og Bisous

Arne, Ferdinand og Birthe

Om Køkkenskolen:

Efter 10 års søgen lykkedes det os at finde de optimale rammer for vores køkkenskole i Provence. Vi har overtaget den smukke ejendom "La Ferrage" i Tourrettes-sur-Loup beliggende i 500 meters højde med udsigt over Middelhavet, Les Baous (bjergene bag Vence), den italienske grænse i det fjerne øst, Cap d'Antibes i syd og Esterel bjergene mod vest og ikke mindst kikket ned i Tourrettes, den lille landsby der ligger som et postkort lige neden for ejendommen.

Året rundt arrangeres der ugeforløb, med ankomst lørdag og afrejse den efterfølgende lørdag, læs mere ved at klikke på ugeprogram.

Individuelle løsninger for tema, udflugter og overnatninger kan let arrangeres. Deltagerantal ca. 4-12 personer, mulighed for samlede grupper op til ca. 14. Mindre business-seminarer kan afholdes.

Læs også mere om vores kogebøger.

 
 
 

Instagram Følg os på Instagram