Introduktion
Om "La Ferrage"
Tourettes-sur-Loup
Køkkenet
Vores baggrund
Ugeprogram
Kogebøgerne
Opskrifter
Breve fra Provence
Betingelser
Overnatning
Find vej
Job
Kontakt os

Ugeprogram detaljeret

Endeligt årstidsbestemt program foreligger ved ankomst.

Lørdag

Ankomst og indkvartering efter kl. 14.00 - eller søndag.
Aftenen fri til at slappe af og hygge sig i Tourrettes-sur-Loup.

Søndag

Kl. 18.00 Vi mødes hos Birthe og Arne til orientering om ugens forløb og går i gang med tilberedning af aftenens menu.
Kl. 18.00 til 22.30 Aftenens menu:
Bruschetta med kammuslinger
Iberisk svinekød med Basquaise garniture
Oste
Pæreclafoutis med pæresorbet

Mandag

Kl. 10.00 Vi starter dagen med at lave grundfonde.
Kl. 12.30 til 14.30 Frokost:
mozzarella og tørret skinke
Hønsesalat med forårsgrøntsager
Oste
Kl. 18.30 til 22.30 Aftenens menu:
Loup med basilikumcreme
Kalv med morkelsauce
Oste
Langtidsbagte rabarber med jordbær, chokoladeis og mynte

Tirsdag

Kl. 10.00 Besøg hos lokalproducent.
Kl. 12.30 til 14.30 Frokost:
Nicesalat med crostini med varm gedeost
Aspargestærte
Oste
Kl. 18.30 til 22.30 Aftenens menu:
Laks med courgettechutney
Poussins á la crapoudine og estragonsauce
Oste
Citronkage med olivenolie

Onsdag

Kl. 09.30 Da Tourrettes sur Loup fik ny borgmester, blev der givet los for endnu flere boder på torvet og derfor inddraget parkeringspladsen.
Markedsbesøget foregår derfor på egen hånd. Udbuddet er fint hele året rundt, også hvis der skal handles lidt tekstil. Vi mødes i køkkenet.
Kl. 10.30 Vi starter på dagens menu.
Kl. 12.30 til 14.30 Frokost:
Andesalat med hindbærdressing
Pasta med asparges og svampe
Oste
Kl. 18.30 Aftenens menu tilberedes:
Asparges med sauce hollandaise
Lammeryg med rosmarinsauce
Oste.
Chokoladedessert.
Kl. 19.30 Rosésmagning
Kl. 20.00 til ca. 22.30 Middag

Torsdag

Kl. 10.00 Vi gør klar til grilldag, hvis vejret tillader, hvor vi lægger vægt på egnede opskrifter til buffet og grill.
Vi tillader os at improvisere lidt efter ønsker og råvarer og får også æltet lidt brød sammen.
Kl. ca. 13.00 til 15.30 Dagens grillmenu:
Marinerede asparges
Entrecote
Oste
Dagens dessert

Fredag

Kl. 09.30 Vi mødes ved portnerhuset, kører til Vence og besøger ugens store marked.
Kl. 11.00 Turen går tilbage til Tourrettes-sur-Loup, hvor vi går i køkkenet for at tilberede dagens måltider.
Kl. 12.30 til 14.30 Frokost:
Forårsrisotto
Caesar salad
Oste
Kl. 18.30 Vi går videre med den store menu:
Hjemmerøget laks med peberrodsdressing
Kammuslingesoufflé med tomatfondúe
Sprængte duer med små grøntsager
Oste
Marengs med bær og is
Kl. 20.00 til ? Afslutningsmiddag

Lørdag

Afrejse
 
 
 
Instagram Følg os på Instagram