Introduktion
Om "La Ferrage"
Tourettes-sur-Loup
Køkkenet
Vores baggrund
Ugeprogram
Kogebøgerne
Opskrifter
Breve fra Provence
Betingelser
Overnatning
Find vej
Job
Kontakt os

Breve fra Provence

Her er nogle breve fra vores køkkenskole i Provence med små historier og opskrifter til anledningen. Se vores:

  • Brev om La Ferrage, hvor du kan læse om vores unikke ejendom.
  • Julebrev 2023, hvor du også finder opskrift på andebryst med hindbærsauce og rosmarinæbler.
  • Julebrev 2022, hvor du også finder opskrift på citronkagen fra "Vores køkken i Provence".
  • Julebrev 2021, hvor du også finder en lidt anderledes opskrift på en dejlig juleand og tilbehør.
  • Sommerbrev 2021, hvor I finder en skøn opskrift på kartoffelsalat.
  • Julebrev 2020, hvor du også finder en dejlig opskrift på andesalat og lidt om vores vinvalg.
  • Påskebrev 2020, hvor du finder en opskrift på aspargestærte med kylling.
  • Julebrev 2019, hvor du også finder en dejlig opskrift på andeparmentier og lidt vinsnak.
  • Julebrev 2018 med tanker om året der gik, jul og traditioner samt en opskrift på sneæg med vinforslag.
  • Julebrev 2017 med historier fra køkkenskolen og en skøn opskrift på grisebasse, opskrifterne kan bruges hver for sig, f.eks vintergarnituren og orangesaucen.
  • Julebrev 2016 med en historie om en god Chablis og opskrift på tilbehør der passer godt til f.eks. røget laks: Syrnet fløde og Salat med kartofler og agurk.
  • Forårsbrev fra 2016 med opskrift på ølmarineret laks.
    En hilsen fra køkkenskolen til det nordiske køkken, som der tales om overalt i Tourrettes sur Loup.
    Nordisk gastronomi har sat Danmark på landkortet, nu er København ikke længere hovedstaden i Holland, men hvad med Jylland?
  • Julebrev fra 2015 med historien om hvordan Château Fortia kom til Danmark og en opskrift på Juleand med orangesauce og fransk rødkål .


 
 
 

Instagram Følg os på Instagram