|
Breve fra Provence
Her er nogle breve fra vores køkkenskole i Provence med små historier og opskrifter til anledningen. Se vores:
- Brev om La Ferrage, hvor du kan læse om vores unikke ejendom.
- Julebrev 2023, hvor du også finder opskrift på andebryst med hindbærsauce og rosmarinæbler.
- Julebrev 2022, hvor du også finder opskrift på citronkagen fra "Vores køkken i Provence".
- Julebrev 2021, hvor du også finder en lidt anderledes opskrift på en dejlig juleand og tilbehør.
- Sommerbrev 2021, hvor I finder en skøn opskrift på kartoffelsalat.
- Julebrev 2020, hvor du også finder en dejlig opskrift på andesalat og lidt om vores vinvalg.
- Påskebrev 2020, hvor du finder en opskrift på aspargestærte med kylling.
- Julebrev 2019, hvor du også finder en dejlig opskrift på andeparmentier og lidt vinsnak.
- Julebrev 2018 med tanker om året der gik, jul og traditioner samt en opskrift på sneæg med vinforslag.
- Julebrev 2017 med historier fra køkkenskolen og en skøn opskrift på grisebasse, opskrifterne kan bruges hver for sig, f.eks vintergarnituren og orangesaucen.
- Julebrev 2016 med en historie om en god Chablis og opskrift på tilbehør der passer godt til f.eks. røget laks: Syrnet fløde og Salat med kartofler og agurk.
- Forårsbrev fra 2016 med opskrift på ølmarineret laks.
En hilsen fra køkkenskolen til det nordiske køkken, som der tales om overalt i Tourrettes sur Loup.
Nordisk gastronomi har sat Danmark på landkortet, nu er København ikke længere hovedstaden i Holland, men hvad med Jylland?
- Julebrev fra 2015 med historien om hvordan Château Fortia kom til Danmark og en opskrift på Juleand med orangesauce og fransk rødkål .
Copyright (c) Arne Fusager Rasmussen og Birthe Sandager, 2023.
|